Cautare

1246 de rezultate pentru "formula tarlungeni" (4.25 secunde)
Liberalii au fost informati de catre delegatia PSD in lgatura cu amendamentele de adoptarea carora formatiunea conditioneaza votul pentru buget, dar nu s-a ajuns la o varianta comuna. Liderii PSD urmeaza sa se reuneasca vineri in formula restransa pentru a decide daca voteaza bugetul.
Enervat de soneriile pitigaiate ale telefoanelor mobile, acesta le-a facut observatie deputatilor, sugerandu-le sa-si schimbe melodiile: “Daca se poate, sa treceti de la clopot si sirena la o formula ceva mai discreta!“.
Nastase a precizat ca in urma deciziei Curtii, care este definitiva si obligatorie, PNL si PD vor trebui sa respecte formula de coabitare creata dupa alegerile din toamna trecuta.
Ca urmare, el s-a declarat "plictisit” de intrebarile referitoare la viitoarea formula de conducere a PSD si a anuntat ca va propune tuturor colegilor sai de partid - inclusiv lui Iliescu, mentionat in mod special - sa nu mai discute public despre acest subiect.
PSD se va prezenta la viitoarele alegeri (fie ele anticipate sau la termen) in aceeasi formula neconvingatoare - si cel mai probabil necastigatoare.
Echipa Ion Iliescua€“Adrian Nastase este cea mai buna formula de conducere pe care si-o poate dori PSD. Sigur, unii sunt speriati, altii isi vad naruite toate planurile de a ajunge pe marile culmi ale politicii dupa un an, doi de activitate.
Tezaurul ramane o problema pentru istorici In timpul mandatului lui Ion Iliescu a fost lansata formula ca problema tezaurului Romaniei, aflat la Moscova, trebuie s-o descalceasca istoricii.
"era vorba doar de prima formula guvernamentala". Daca va fi numit intr-adevar Berceanu, vom afla cat valoreaza explicatia de la PSD-ul care nu a incetat niciodata sa compare actuala guvernare cu falimentara CDR.
Ar fi o formula foarte buna“, a declarat Nastase la Cluj-Napoca. In privinta ideilor exprimate in documentul “Reforma profunda a PSD“, adoptat la Cluj-Napoca de 14 filiale ale partidului din Ardeal, Adrian Nastase a declarat ca “trebuie operationalizate in principii care sa figureze in statut“.
“Sunt categoric impotriva convocarii unor alegeri anticipate, indiferent cine ar formula aceasta propunere. Avem un Guvern stabil, care functioneaza normal.
Romania nu a activat formula de expulzare a atasatului militar al Ambasadei Ucrainei si a consilierului sau, cei doi parasind Romania pentru ca si-au incheiat mandatul.
Vineri, la sediul central al PSD, Adrian Nastase l-a intampinat pe Antonie Iorgovan cu mana intinsa si cu formula “considera ca a venit portarul partidului“.
Dorneanu a dat de inteles ca s-a renuntat la formula in care functiile la nivel central sa fie ocupate de cei cu o vechime de 10 ani.
Acesta a mai afirmat ca functia de presedinte executiv a fost convenita intr-o posibila formula de structura a partidului, care sa cuprinda un Birou executiv, un Birou coordonator si un Secretariat national.
Uzitind formula deja consacrata, prefectul a precizat ca exista reclamatii la adresa acestora, care recurg la practici de sicanare a fostilor adversari din campania electorala.
Si nu va accepta nici o alta formula de guvernare, care sa excluda partidul sau. De aceea nu a admis candidatura lui Iohannis pentru functia de premier si nu a recunoscut noua majoritate parlamentara formata dupa aprobarea motiunii de cenzura.
- Adrian Cioroianu declara ca sintagma "limba moldoveneasca" este una de natura politica si precizeaza ca Romania nu va ratifica vreun act comunitar care sa mentioneze aceasta formula.
• 27 feb 2005 - Presedintele Republicii Moldova infirma existenta unor tensiuni in relatiile Chisinaului cu Moscova, dar respinge formula de solutionare a conflictului cu Transnistria propusa de Rusia, care prevedea federalizarea teritoriului moldovean.
Am rugamintea, vino azi, vino azi la Bucuresti, ca sa vedem exact cand crezi ca poti sa-i dai banii pentru ca vreau neaparat sa gasim o formula sa te prezinti sa-i dai banii, intelegi?
Referitor la actuala formula posibila de conducere, cu Ion Iliescu presedinte si Adrian Nastase vicepresedinte, Marian Oprisan a precizat ca este multumit cu toate formulele care vor duce la consolidarea unui proiect politic important ca alternativa la guvernare pentru cetatenii Romaniei.
google-analytics.com